TRITTICO BIO
TRITTICO BIO נוצרה עבור יצור גלידה מחלב גולמי- קל לשליטה ובעל ערכים תזונתיים גבוהים.
למכונת ה-BIO יש זיכרון דיגיטלי המעודכן לפי התקנים אירופאים: פסטור של חלב גולמי פעם אחת בלבד על מנת לשמור את תכונותיו הטבעיות, שלא כמו שימוש בחלב מפוסטר שמאבד את התכונות בתהליך. המכונה מקליטה ומדפיסה את כל הנתונים הקשורים לתהליך פסטור החלב, שימושי לבדיקות מטעם הרשויות. במכונה פטנט ייחודי למניעת זיהום בתהליך הפסטור. תעודות מטעם Muva Kempten - אחד המוסדות החשובים בתחום הבדיקות, אבטחת איכות ופיתוח מוצרי חלב.
הייחודיות של המכונה באה מהמבנה שלה: שני תאי בישול וקירור נפרדים, המקושרים ע"י מעבר פנימי ונשלטים ע"י כרטיס חכם.
התא העליון עובד על כל תהליך החימום והבישול. לאחר תהליך החימום/בישול, הרכיבים עוברים דרך מעבר פנימי [שהומצא ע"י החברה ומוגן בפטנט] לתא התחתון שם נעשה תהליך הצינון, קירור וההקפאה.