תנורי פיצה מסדרת PROFESSIONAL של PIZZA GROUP
תנורי פיצה מסדרת PROFESSIONAL
תוכננו ונבנו במטרה לשלב רמות ביצועים ואמינות עם עיצוב חדשני ומיוחד.
סדרה זו הינה תנורים חשמליים המגיעים ב- 32 דגמים:
מכאניים ודיגיטליים לאפיית 4-18 פיצות
בטמפרטורת עבודה מקסימאלית 450 מעלות צלזיוס.
בגרסה המכאנית, הטמפרטורה נקבעת על ידי תרמוסטט עליון ותחתון עם תצוגת טמפרטורה.
בגרסה הדיגיטלית, ישנו כרטיס אלקטרוני המשמש לתכנות התחלה וסוף האפייה ושתי הגדרות עבודה .
בשתי הגרסאות יש תרמוסטט בטיחות ותאים עצמאיים.