CANOLINO
מכונות ה- CANOLINO תוכננו במיוחד כדי ליצור טווח רחב של מאפים למאפיות: בצק עלים, בצק שמרים, דניש ועוד.
לקווי הייצור של CANOL ארבע יתרונות עיקריים:
-
קל ופשוט לשימוש
-
מגוון רחב של אפשרויות ייצור
-
כושר ייצור גבוה
-
אמינות ואיכות
קווי הייצור מגיעים בשני גדלים:
1- CANOLINO 3.8
קו אפייה קטן באורך 3.8 מטר.
מתאים לקונדיטוריות ומאפיות בעלות שטח עבודה קטן יחסית
2- CANOLINO 5.2
קו שמתאים לקונדיטוריות ומאפיות גדולות, עבור כל מוצרי הקונדיטוריה.
הקו מגיע באורך 5.2 מ"מ אך ניתן להאריכו בהתאם לצפי המוצרים ולצרכי הלקוח.